Välitämme kaikista alueemme ihmisistä asumismuodosta riippumatta. Toimimme paremman asumisen puolesta mm yhteisen tekemisen, edunvalvonnan ja jäsenetujen merkeissä.

Ensimmäinen vuosikokoussäännöillä pidetty kokous 28.3.2022

Kokous järjestettiin Veteraanituvalla kannattaaksemme Loimaan Seudun Sotaveteraanit ry:n arvokasta toimintaa. Kiitos Risto Hakalalle tilojen ja toiminnan esittelystä. Suosittelemme paikkaa muillekin tarvitsijoille. 

Veteraanituvan korsu
Veteraanituvan pirtti
















Kokousta ei suinkaan pidetty korsussa, vaan keittön kokoontumistilan ja näyttelyn sisältävässä päärakennuksessa. Koronatilanteesta huolimatta osanottajia oli mukavasti.
Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Pekka Takala ja sihteeriksi Risto Hakala. 
Tilinpäätökseen kuuluvat asiat käsiteltiin, vahvistettiin ja vastuuvapaus myönnettiin yksimielisesti.
Toimintasuunnitelmassa alkaneelle vuodelle panostetaan toiminnan käynnistämiseen koronatilanteen niin salliessa ja panostetaan myös jäsenhankintaan. Omakotiliitto nosti omaa osuuttaan jäsenmaksusta jo pari vuotta sitten perien 20,00 / 10.00 €/jäsen. Yhdistyksen jäsenmaksua ei ole korotettu aiemmin, koska toiminta ei ole ollut täysipainoista. Nyt päätettiin nostaa jäsenmaksua vuodelle 3,00 €. Varsinaisen jäsenen jäsenmaksu on 26,00 ja perhejäsenen 13,00 €/v. 
Henkilövalinnoissa erovuoroiset Hilkka Takala ja Kari Takalo valittiin uudelleen hallitukseen. Vanhoina jatkavat pj. Pekka Takala ja
muut hallituksen jäsenet Jari Alppiranta, Risto Hakala ja Hannele Piiparinen.
Yhdistyksen edustuksesta piirin kokouksissa ja piirihallituksessa päätettiin periaatteellisesti, että edustaja on hallituksen jäsen.
Syynä täsmennykseen on piirin syyskokouksessa erimielisyyteen johtanut ilman yhdistyksen tahtoa tehty henkilövalinta piirihallitukseen.
Toiminnantarkastajaksi valittiin Taisto Jaanu ja varalle Saini Repo.