Lieksan Omakotiyhdistys
22.10.2019 Lieksan Omakotiyhdistyksen syyskokous
Paikka: Retkiaitta, Pielisentie 33. Klo 17.00. Tilaisuuden alussa kahvitarjoilu. Käsitellään sääntömääräiset asiat sekä päätetään yhdistyksen sääntömuutoksesta. Paikalla Harri Kontturi luennoimassa kiinteistön virhevastuusta ostajan ja myyjän kannalta sekä homekoiratutkimuksen mahdollisuuksista oman kiinteistön kunnon arvioinnissa. Kokoukseen voi osallistua, vaikka ei olekaan jäsen. Lapset ovat myös tervetulleita. 

Kokouksessa käsiteltävät sääntömääräiset asiat:
Syyskokouksessa

– vahvistetaan jäsenmaksu, toimintasuunnitelma ja talousarvio seuraavaa toimintavuotta varten

– päätetään hallituksen jäsenten ja toiminnantarkastajien palkkioista

– päätetään hallituksen jäsenmäärästä

– valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut hallituksen jäsenet seuraavaksi toimintakaudeksi

– valitaan yhdistyksen edustajat Suomen Omakotiliiton Pohjois-Karjalan piiri- ja paikallisjärjestön kokouksiin ja hallitukseen

– valitaan (1-2) toiminnantarkastajaa ja (1-2) varatoiminnantarkastajaa sekä

– käsitellään muut hallituksen valmistelemat tai jäsenten hallitukselle viimeistään (1) yhtä kuukautta ennen kokousta kirjallisesti esittämät asiat


Lisäksi päätetään yhdistyksen sääntöjen muuttamisesta Suomen Omakotiliitto ry:n laatimien ennakkotarkistettujen yhdistyksen mallisääntöjen mukaisiksi.

Oleellisimmat muutokset toimintaan uusissa mallisäännöissä: Hallituksen jäsenet valitaan kahdeksi vuodeksi kerrallaan. Hallituksen koko voi olla pienempi. Yhdistyksen nimenkirjoitusoikeus on puheenjohtajalla yksin (nykyisten sääntöjen mukaan nimenkirjoitusoikeus on puheenjohtajalla ja varapuheenjohtajalla yhdessä).

Uudet säännöt kokonaisuudessaan:
OKL mallisäännöt (docx) (15.4 KB)