Tervetuloa Liedon Omakotiyhdistys LOY ry:n sivuille.
Liedon Omakotiyhdistys LOY ry tiedottaa!

Yhdistyksemme KEVÄTVUOSIKOKOUS järjestetään torstaina 31.3.2022 klo 18 Liedon Shellillä.  Katso tarkemmin verkkosivuiltamme, kohdasta "TOIMINTA"  Kokousasioina sääntömääräiset asiat, mutta voimme käydä myös keskustelua Maaria-Ilmaristen osayleiskaavasta ja ulkoilureittien sijainnista, joka on nyt lausuntokierroksella.

Muistathan , jäsenillämme on käytössä Liedon Omakotiyhdistys LOY ry:n OMAKOTITALKKARI, joka avustaa sinua kotisi tai vapaa-ajan asuntosi jokamiestöissä (lumityöt, pienet siivoukset/ikkunoiden pesut, piha- ja puutarhatyöt jne. jne.)  Omakotitalkkarimme käyttää sinun omia työkalujasi töiden suorittamiseen.  Omakotitalkkarin käyttämisen hinta jäsenille on vain 10 euroa/h + km-kulut meno-paluu.

Omakotitalkkarin voit tilata käyttöösi talkkarityönohjaajalta puh. 040-365 1772 (ei txt-viestejä) tai omakotitalkkarilta suoraan.   Katso lisätietoja LOY:n verkkosivuilta kohdasta "PALVELUT"

Hyödynnä myös paikalliset jäsenetusi: Liedon Autopesu Oy (autosi pesut edullisesti), Säästöpesu Oy (ilmalämpöpumppujen pesut/IV-järjestelmien puhdistukset), Tuulensuun Kukka (alennusta ostoista), LVIS-Koivula Oy (Monipuoliset LVI ja sähkötyöt - alennusta työtuntihinnasta)
Katso kaikki jäsenedut LOY:n verkkosivuilta kohdasta "JÄSENEDUT"