Suunnitteletko remonttia? Katso 4 vinkkiä, joiden avulla et maksa liikaa remontistasi

Hymyilevä henkilö poraa seinään reikää.

Onko edessä pakollinen korjausremontti tai kaipaako talosi uutta ilmettä? Remonttiprojekti maksaa aina, mutta kustannuksissa voi säästää yllättävienkin vinkkien avulla.

Remonttien kilpailutuspalvelu Urakkamaailma. fi listasi neljä vinkkiä, joiden avulla voit säästää omakotitalon remontti- ja kunnostustöissä juuri nyt.

Remontin kilpailuttamalla voit säästää jopa tuhansia euroja! Tästä syystä remontit kannattaa aina kilpailuttaa ja pyytää useampi tarjous. Muista kuitenkin lukea tarjousten sisältö huolella, koska aina kaikista halvin vaihtoehto ei kuitenkaan pitkällä aikavälillä tule edullisimmaksi. Kannattaa satsata aikaa kestäviin materiaaleihin. Helppo ja nopea tapa kilpailuttaa remontti on jättää tarjouspyyntö Urakkamaailma. fi -palveluun. Saat remonttiisi keskimäärin neljä tarjousta, joista ensimmäisen jo tunnissa! Palvelun käyttäminen on remontin tilaajalle aina maksutonta.

Kilpailutuksessa kannattaa hinnan lisäksi kiinnittää huomiota myös urakoitsijan referensseihin ja luotettavuuteen. Alalla on paljon erilaisia toimijoita, ja jokainen on varmasti kuullut tarinoita epäonnistuneista remonteista. Pahimmillaan virheiden korjaaminen voi moninkertaistaa remontin kustannukset. Luotettavuutta arvioitaessa kannattaa tutustua remontin tekijän aiemmista töistä saamiin arvosteluihin. Nykyään kaikesta, kuten myös remonttiyrityksistä on luettavissa muiden käyttäjien tekemiä arvosteluja. Urakkamaailmassa on jo lähes 20 000 käyttäjien luomaa, tausta-tarkistettua arvostelua, joiden perusteella voit tehdä valintasi.

Juuri nyt on oivallinen aika remontoida ja kilpailuttaa urakat, koska useat kotitaloudet lykkäävät nyt remontteja johtuen heikosta taloustilanteesta. Remonttien lykkääminen tarkoittaa kuitenkin keskimäärin alempia hintoja, koska monella urakoitsijalla on nyt hyvin tilaa kalenterissa. Myöhemmin, kun remontteja aletaan jälleen tehdä enemmän, nousevat todennäköisesti myös remonttien hinnat. Myös luotettavaa remontin tekijää voi olla haastavampaa löytää, koska parhaiden urakoitsijoiden kalenteri saatetaan varata nopeasti täyteen. Tärkeää korjausremonttia, kuten omakotitalon salaojaremonttia, ei kannata lykätä liian pitkälle myöskään siitä syystä, että se lisää vahingon riskiä.

Kotitalousvähennys kannattaa hyödyntää kaikkiin sen oikeuttaviin töihin. Tyypillisiä kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä ovat esimerkiksi yleiset kodin remontit kuten kylpyhuoneremontit, keittiöremontit, pintaremontit ja pihatyöt. Tiesitkö, että kotitalousvähennys pienenee vuonna 2025? Ennen kuin tulevat säästötoimenpiteet laskevat kotitalousvähennyksen määrää, kannattaa toteuttaa suunnitellut suuremmat tai pienemmät remontit ja kunnostustyöt. Vielä ehdit hyödyntää vuoden 2024 kotitalousvähennyksen!

URAKKAMAAILMA.FI on Suomen suosituin tapa löytää luotettava tekijä remontillesi. Tavoitat useat alueesi remonttiyritykset ilmaisella remontti-ilmoituksella. Kilpailuttamalla remontin varmistat, että saat remontillesi parhaan tekijän!


Avainsanat jotka liittyvät artikkeliin

Perhe heittelee frisbeetä omakotitalon pihalla koiransa kanssa.