Liity jäseneksi nyt. Jäsenmaksu vaihtelee yhdistyksittäin, suositusjäsenmaksu on vain 30 € vuodessa. Huom! Nyt loppuvuosi maksutta!

Jäsenrekisteri

Yhdistyksen käytössä on maksutta jäsenrekisteri, jota yhdistys voin käyttää netin kautta. Jäsenrekisterissä seuraat yhdistyksesi jäsenistön kehitystä ja maksuja. Rekisterin kautta jäsenille voi lähettää sähköpostiviestejä tai tulostaa kätevästi osoitetarrat kirjeisiin.

Käyttöoikeus

Yhdistyksen hallituksen kokous päättää kenellä (voi olla useampi henkilö) on oikeus jäsenrekisterin käyttöön. Ilmoitus käyttöoikeudesta lähetetään liiton toimistoon.

Ilmoitus nettirekisterin käyttöoikeudesta -lomake

Kirjautuminen

Rekisteriin kirjaudutaan Omakotiliiton jäsensivujen kautta omalla jäsennumerolla ja postinumerolla. Jäsensivuilta löytyy linkki "Nettijäsenrekisteri". Linkki näkyy vain käyttöoikeuden omaaville henkilöille.

Suora linkki nettijäsenrekisterin kirjautumissivulle

Käyttöohje

Rekisterin käyttäminen on helppoa, mutta voit aluksi tutustua word-ohjeeseen tai opastusvideoon:

Yhdistyksen nettijäsenrekisterin käyttöohje
Nettijäsenrekisterin käyttöopastus (Youtube-video)

Jos Sinulla on mitä tahansa kysyttävää rekisterin käytöstä, soita tai lähetä sähköpostia liiton toimistolle, kts. yhteystiedot.