Liity jäseneksi nyt. Jäsenmaksu vaihtelee yhdistyksittäin, suositusjäsenmaksu on vain 30 € vuodessa. Huom! Nyt loppuvuosi maksutta!

Jäsenhankintakampanja 2012

Omakotiliiton jäsenhankintakampanja ajalla 1.11.2011 - 30.10.2012 on päättynyt. Kuluneella kaudella jäsenhankintapalkkioiden maksamisen perusteena oli yhdistysten maksaneiden jäsenten nettomääräinen kasvu (verrattuna edelliskauden maksaneiden määrään 30.10.2011).

(Päivitetty 2.1.2013 puuttuneen sarakkeen osalta.)

Tästä näet listan kaikista yhdistyksistä, joilla on ollut maksaneiden jäsenten nettokasvua. (Huom, tämä on vanha versio, josta puuttui viimeinen sarake.)

Jäsenhankintapakkiot maksetaan yhdistyksille tammi-helmikuussa.