Osallistu Pientalomyönteisin kunta -kyselyyn. Vastausaikaa 20.3.2017 saakka.

** vastausaikaa jatkettu 20.3.2017 saakka**

Omakotiliitto selvittää yhdessä sidosryhmiensä Hirsitaloteollisuuden ja Pientaloteollisuuden kanssa Suomen pientalomyönteisintä kuntaa.

Tutkimus kartoittaa, mikä kunta Suomessa on erityisesti asumisen ja rakentamisen kannalta pientaloasukkaalle myönteisin paikka elää, asua ja rakentaa. Pientalomyönteisin kunta julkistetaan ja palkitaan Oma Koti -messuilla lauantaina 8.4.2017 Helsingissä.

Kysymykset on jaoteltu lyhyen taustatietokartoituksen lisäksi neljään päälohkoon: kaavoitus ja tonttipolitiikka, kunnallistekniikka, rakennusluvat ja -määräykset sekä kunnalliset asumismenot.

Voit vastata itseäsi kiinnostaviin ja läheisiin kysymyksiin, osan voit jättää avoimiksi.

Kysely avautuu oheisesta linkistä:

Voit jakaa linkkiä myös ystävillesi. Vastausaikaa on 20.3.2017 saakka.